Πόρτες

Υψηλή αισθητική με μοναδικά πλεονεκτήματα.

Παράλληλα με τον σχεδιασμό και την κατασκευή κουφωμάτων η MASTOR Energy Systems προσφέρει ένα σύνολο από πόρτες εισόδου για όλες τις χρήσεις οι οποίες διαθέτουν λειτουργικότητα και αξιοπιστία κατασκευής. Αποτελούνται από αλουμίνιο, διακοσμητικά inox, τζάμι και κατά επιλογή διάφορα αξεσουάρ που θα έκαναν την πρόσβαση ευκολότερη. Είναι εγγυημένες και χαρακτηρίζονται από το διακριτικό τους design. Είναι ιδανικές για σπίτια, γραφεία και διάφορες κτιριακές εγκαταστάσεις .

Design doors

To μοντέλο MD2 χαρακτηρίζεται από το design και την ποιότητα. Η επιφάνεια με τις ασύμμετρες γραμμές σε συνδυασμό με την inox χειρολαβή προσδίδει ένα μοναδικό κύρος και διαχρονικότητα. Μπορεί να συνοδευτεί με ένα ή δύο σταθερά με γυαλί αμμοβολής και με 3D effect. Αποτελείται από inox χειρολαβή και  βαφή από χρώματα Structura επιλογή σας.

Ο σχεδιασμός του μοντέλου MD5 βασίζεται στον ασύμμετρο σχεδιασμό τζαμιού και αλουμινίου, με βαφή ξύλου. Αποτελεί μια πρόταση που χαρακτηρίζεται από το design και την εμφάνιση. Οι τρείς inox παράλληλες βέργες σε συνδυασμό με την inox χειρολαβή δίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Στην πόρτα μπορούν να προσαρμοστούν όλα τα συστήματα ασφαλείας και ελέγχου.

Modern doors

Μοντέρνα και εντυπωσιακή. Σχεδιασμένη με κάθε λεπτομέρεια και αισθητική. Χαρακτηριστικά της MM1 είναι η δυναμική της στα στοιχεία inox και στην επιφάνεια υφής ξύλου. Διαθέτει εσωτερική χειρολαβή και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες κάθε σπιτιού. Ιδανικός συνδυασμός με σταθερό και τζάμι αμμοβολής.

H MM6 είναι στιβαρή με όμορφα χαρακτηριστικά. Εδώ η αρχιτεκτονική συνδυάζεται με την λειτουργικότητα και την εμφάνιση. Οι 15 inox παράλληλες επιφάνειες συναντούν την κάθετη υφή ξύλου και δημιουργούν μαζί με την inox χειρολαβή μια εντυπωσιακή πόρτα.

Classic doors

Απόλυτος minimal σχεδιασμός σε κλασική μορφή. Επικρατούν οι 4 οριζόντιες χαράξεις και η inox σωληνωτή χειρολαβή. Η ΜC1 δέχεται πλήρως όλα τα συστήματα ασφαλείας στο εντυπωσιακό προφίλ της.

Η ΜC9 προσφέρει λειτουργικότητα και ασφάλεια, την καθιστούν ένα μοναδικό στοιχείο κλασικής διακόσμησης. Μπορεί να βαφεί σε όλα τα χρώματα Ral και υφής ξύλου.

Εσωτερικές κτιρίων

Καθαρές γραμμές ξύλου σε ποικιλία φυσικών καπλαμάδων, αλλά και επενδύσεων λάκας, με δυνατότητα περαιτέρω παραμετροποίησης με παντογραφικά σχέδια. Η κατηγορία WOOD προσφέρει ευελιξία και δυνατότητες προσωποποίησης των αναγκών σας.

Η κατηγορία LAMINATE διαθέτει σύγχρονα υλικά υψηλής αισθητικής σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Οι θύρες με επενδύσεις laminate ενδείκνυνται για χρήση σε εσωτερικό χώρο και προσφέρουν ποικιλία χρωμάτων και διακοσμήσεων σε μοντέρνες γραμμές.