Κουφώματα Αλουμινίου

Τα υλικά κατασκευής των κουφωμάτων που κατασκευάζει και τοποθετεί η MASTOR Aluminium είναι ποιοτικά και βασίζονται σε διεθνή πρότυπα. Οι μεγάλες εταιρείες παραγωγής  όπως η ALUMIL, ALUMINCO, ELVIAL και ΕΤΕΜ καθιστούν τη MASTOR Aluminium σε έναν από τον κορυφαίο συνεργάτη τους.

Η MASTOR προσφέρει λύσεις για κάθε είδους κατασκευή. Λύσεις χωρίς ιδιαίτερες ανάγκες έως και μεγάλες απαιτητικές  κατασκευές.

Η ΑLUMIL διαθέτει τα ιδανικά συστήματα για τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας. To ευρύτατο προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο, με πολλαπλές λύσεις για ανοιγόμενα, συρόμενα ή πτυσσόμενα παράθυρα & πόρτες, ενσωματώνει όλη την τεχνογνωσία του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας και χαρακτηρίζεται από προϊόντα κορυφαίας αισθητικής και άριστης λειτουργικότητας. Έχοντας πάντα ως στόχο την μέγιστη ποιότητα, τα παράθυρα και οι πόρτες αλουμινίου υψηλής ενεργειακής απόδοσης της ALUMIL αποτελούν την πρώτη επιλογή είτε για νέες κατασκευές, είτε για έργα ανακαίνισης στα οποία ο συμβιβασμός δεν αποτελεί επιλογή.

Η ALUMINCO προσφέρει σύγχρονες αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές λύσεις με βάση το αλουμίνιο. Στο κέντρο παραγωγής της διατηρεί ολοκληρωμένες μονάδες επεξεργασίας, ηλεκτροστατικής βαφής, μοντάζ, φινιρίσματος, συσκευασίας και αποθήκευσης των προϊόντων που παράγει και παραδίδει. Όλα τα συστήματα αλουμινίου και κάγκελων σχεδιάζονται, αναπτύσσονται και δοκιμάζονται στο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας και στη συνέχεια πιστοποιούνται από αναγνωρισμένα ινστιτούτα και διεθνείς οργανισμούς όπως το IFT Rosenheim Γερμανίας, το Instituto Giordano Ιταλίας, το ΕΚΑΝΑΛ (Ελληνικό Κέντρο Ανάπτυξης Αλουμινίου) κ.α.

Η ELVIAL μελετάει, σχεδιάζει και αναπτύσσει προηγμένα συστήματα αλουμινίου για να καλύψουν με απόλυτη επιτυχία τις όλες τις απαιτήσεις. Στόχος της είναι να αποτελεί έναν πολύ αξιόπιστο προμηθευτή συστημάτων αλουμινίου και προφίλ για οικιακές και ειδικές βιομηχανικές εφαρμογές. Η ELVIAL έχει προσδιορίσει τη θέση της και την εμπορική στρατηγική της αταλάντευτα από το 1997, όταν κυκλοφόρησε τα πρώτα της αρχιτεκτονικά συστήματα. Σέβεται τους συνεργάτες της και τις συμφωνίες της  και χτίζει διαχρονικά σχέσεις εμπιστοσύνης. Υπό αυτό το πρίσμα επιθυμεί να βελτιώνεται συνεχώς, παρέχοντας στους συνεργάτες της, τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Η ΕΤΕΜ είναι μία πρωτοπόρα εταιρεία διέλασης αλουμινίου που κατατάσσεται μεταξύ των πιο πολλά υποσχόμενων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η ΕΤΕΜ, που ιδρύθηκε το 1971, είναι η πρώτη εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής ολοκληρωμένων αρχιτεκτονικών συστημάτων και προφίλ αλουμινίου για βιομηχανικές εφαρμογές στην Ελλάδα. H ΕΤΕΜ, έχει σαν στόχο τον σχεδιασμός και την παραγωγή προϊόντων που βοηθούν στη βελτίωση της καθημερινότητας στο περιβάλλον της κατοικίας, του επαγγελματικού χώρου ή της εργασίας.