Ρολλά – Σίτες

Ασφάλεια και αισθητική.

Ρολά

Αρχιτεκτονικά Συστήματα νέας γενιάς με ενισχυμένα προφίλ. Ευρεία γκάμα από φυλλαράκια alu-pol, βαρέως τύπου, ειδικών διατρήσεων, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές. Υψηλής ποιότητας ρουλεμάν αθόρυβα κλειστού τύπου.

Σίτες

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΙΩΝ

• Κορυφαία ανθεκτικότητα παραμένοντας εύκαμπτα στη χρήση χωρίς να τσακίζουν
• Υψηλή ευκρίνεια και μέγιστο άνοιγμα το οποίο βελτιώνει τη διάχυση του φωτός και τη ροή του αέρα
• Δεν λεκιάζουν, δεν σκουριάζουν και παρουσιάζουν ιδιαίτερη ανθεκτικότητα στη διάβρωση
• Δεν ευνοούν την εξάπλωση της φωτιάς (πιστοποιημένα)
• Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης ειδικών προδιαγραφών πανιών PETSCREEN, για τα κατοικίδια. Αντέχει στη σκληρή μεταχείριση (γρατζουνίσματα κατοικίδιων ζώων), διατηρώντας ταυτόχρονα πολύ καλή ορατότητα.

Κάθετης Κίνησης

Κάθετης Κίνησης

Η σίτα κάθετης κίνησης αποτελεί την πλέον κατάλληλη και οικονομική λύση για πόρτες και παράθυρα. Λειτουργεί χειροκίνητα και υπάρχει η δυνατότητα ομαλής επαναφορά της με την βοήθεια επιβραδυντικού μηχανισμού. Αποτελείται από προφίλ αλουμινίου και πανί από άκαυστο fiberglass.
Πιέτα

Πιέτα

Σίτα οριζόντιας κίνησης κατάλληλη για μπαλκονόπορτες με σχοινάκι και σύστημα κύλισης. Προσφέρεται σε 2 τύπους: 1/φυλλη και διπλής κατεύθυνσης (αναστρέψιμη)
Οριζόντιας κίνησης

Οριζόντιας κίνησης

Η σήτα οριζόντιας κίνησης χρησιμοποιείται σε όλα τα είδη των κουφωμάτων, κυρίως σε  μπαλκονόπορτες.  Λειτουργεί χειροκίνητα και υπάρχει η δυνατότητα ομαλής επαναφορά της με την βοήθεια επιβραδυντικού μηχανισμού. Αποτελείται από προφίλ αλουμινίου και πανί από άκαυστο fiberglass.
Πλισέ

Πλισέ

Σήτα οριζόντιας κίνησης κατάλληλη για μπαλκονόπορτες με ερπύστρια ως σύστημα κύλισης, που προσφέρει τέλεια λειτουργία και αντοχή στον χρόνο. Η ερπύστρια, μας επιτρέπει την αποφυγή κάτω οδηγού, διευκολύνοντας τη διέλευση και το καθάρισμα του δαπέδου